A fogyás ideális üteme

Milyen a fogyás ideális üteme?


Az elhízás kezelésével foglalkozó szakemberek többsége egyetért abban, hogy a 0,5 kg/hét körüli fogyás optimális. Ebből kiindulva a beteget tájékoztatni lehet arról, hogy hány hónap alatt lehet elérni a kívánt testtömeget. Az elhízáshoz gyakran társuló betegségek kockázata általában 10-15%-os fogyás esetén a normális átlagos értékre csökken, illetve a már kialakult hipertónia, emelkedett szérum koleszterin- és triglicerid-szint, illetve megváltozott glukóz tolerancia, vagy cukorbaj jelentősen javul. A 10-15%-os testtömeg-csökkenés reális cél, ami rendszerint belátható idôn belül megvalósítható a beteg megfelelő együttműködése esetén, kombinált terápiával. Túlzó célok kitűzése, minden alapot nélkülöző vágyálmok kergetése rendszerint kudarccal végződik, a beteg kiábrándultan abbahagyja a programot és gyors ütemben visszahízik, általában nagyobb lesz a végén a testtömege, mint volt az induláskor.
Sok beteg megtapasztalta az ún. ciklikus testtömeg-változást, más néven yoyo jelenséget. Az azt jelenti, hogy fogyókúra után viszonylag gyors visszahízás következik, amelynek végeredménye nagyobb testtömeg, mint a fogyókúrás program megkezdése előtt volt, és ezek a fogyás/hízás periódusok gyakran ismétlődnek. A vélemények eltérnek abban, hogy a ciklikus testtömeg-változás után jelentkező beteg esetén nehezebb-e sikeres testtömeg csökkent programot alkalmazni és fogyást elérni, vagy sem, de a tapasztalat amellett szól, hogy az ilyen beteg nehezebben kezelhető.
Milyen a csökkentett energiatartalmú diéta ideális tápanyagtartalma, illetve milyen táplálékokból kell felépíteni az étrendet?
A különféle élelmiszerek és élelmi anyagok több mint 40, a szervezet számára szükséges tápanyagot és ezenkívül ugyancsak nélkülözhetetlen élelmi rostokat, növényi vegyi anyagokat (antioxidánsok, flavonoidot, fitoszterinek, fitoösztrogének) tartalmaznak. Az 1200-1500 kcal energiatartalmú diéta megvalósítása során természetesen jóval kevesebb és kisebb mennyiségű élelmiszer és élelmi anyag kerül fogyasztásra, mint a hagyományos táplálkozás során, ezért gondosan válogatni kell a táplálékok között úgy, hogy lehetőleg az ún. üres kalóriák (zsiradékok, cukor) maradjanak ki a táplálkozásból, ne pedig az értékes tápanyagforrások (tej, tejtermékek, húsok, zöldség- főzelékfélék és gyümölcsök, teljes értékű gabonafélék).
Az egészséges felnőtt ember számára ajánlott napi fehérjebevitel 0,8 g/testtömeg kg, ez a mennyiség a lakosság több mint 90%-ának fehérjeszükségletét fedezi. Csökkentett energiabevitel és negatív energiaegyensúly esetén a fehérjeszükséget nô és elérheti az 1,0-1,5 g/ideális testtömeg kg értéket. Az ideális testtömeg a Tápanyagtáblázat . táblázatából állapítható meg a testmagasság ismeretében. Bray javaslata szerint legalább 75 g fehérjét tartalmazzon a csökkentett energiatartalmú diéta, ami megfelel 307 kcal-nak. A fehérje kisebb része származzék állati eredetű, teljes értékű, nagyobb része növényi eredetű forrásokból.
A zsírok energiatartalma a legnagyobb, 9,3 kcal/g, számos tanulmány eredménye arra utal, hogy a jelentősen csökkentett zsiradéktartalmú diétákkal hatásosabb testtömeg csökkenést lehet elérni, mint a mérsékelten zsírszegény változatokkal. Jelenleg a testtömeg-csökkentő programokban kétféle diéta alkalmazása található: a csökkentett energia- és zsírtartalmú, valamint a csökkentett zsírtartalmú, ad libitum szénhidrát diéta. Az előző változat hatékonyabbnak tűnik, mint az utóbbi. A csökkentett energia- és csökkentett zsírtartalmú diétában a zsiradék mennyisége 30-40 g/nap, ami megfelel 280-370 kcal energiának. Lényeges, hogy az esszenciális linolsavból legalább 3 g/nap mennyiség legyen az étrendben, emellett javasolt a rendszeres tengeri halfogyasztás (n-3 zsírsavak). A zsiradékbevitel csökkentése elsősorban az ételkészítési, valamint a kenyérkenési szokások gyökeres megváltozatásával, valamint a zsírban gazdag állati eredetű táplálékok elkerülésével érhető el.
A szénhidrátbevitelt illetően az ajánlás hasonló az egészséges ember számára javasolt értékhez: az energiabevitel legalább 50%-a származzék szénhidrátokból. Végig tekintve az eddigieket, kiderül, hogy a fehérjéből származó energia mintegy 310 kcal, a zsiradékból származó 280, illetve 370 kcal, ez összesen 590, illetve 680 kcal. A nők számára javasolt 1200 kcal étrendnek eszerint gyakorlatilag a fele, 610 kcal, illetve 520 kcal, tehát 43 energiaszázalék származhat szénhidrátokból, ez elfogadható. A férfiak számára ajánlott 1500 kcal energiatartalmú diéta esetén mindkét változatban nagyobb lesz a szénhidrát energiaarány a napi bevitel 50%-ánál, ez nem baj, legalább nagyobb az étrendtervező szakember szabadsága a fehérje, vagy kis mértékben a zsiradékbevitel esetleges növelésére. Megfelelő mennyiségű szénhidrát nemcsak az energianyerés szempontjából lényeges, hanem azért is, mert kivédi a szimpatikus idegrendszer aktivitásának csökkenését, amely együtt jár a csökkentett energiabevitellel, elősegíti a pajzsmirigy működés normális szinten tartását, csökkenti a ketózist, ami a csontállomány csökkenéséért is felelős.
Nem mindegy, milyen szénhidrátforrások kerülnek a diétába. Az ún. kis glikémiás indexű szénhidrátforrások (ezek fogyasztása után a posztprandiális vércukor- és inzulin-szint lapos) nagyobb testtömeg-csökkenést eredményeznek, mint a nagy glikémiás indexű szénhidrátforrásokat tartalmazó diéta. A nagy élelmi rosttartalmú gabonafélék, valamint a zöldség-főzelékfélék, gyümölcsök többnyire a kis glikémiás indexű táplálékok közé tartoznak. A nagy cukortartalmú táplálékokat célszerű kerülni.
Érdemes azt is figyelembe venni, hogy a napi táplálkozás fehérje energiaaránya negatív, a zsírenergia aránya azonban pozitív korrelációban van az egész napi energiabevitellel. A fehérjében gazdag étkezés után a következő étkezés energiatartalma kisebb, mint szénhidrátban, vagy különösen zsírban gazdag étkezést követően. Alkohol hatására jelentősen növekszik a következő étkezéssel történő energiabevitel (aperitif). Figyelemre méltó az a tény is, hogy a nyugalmi anyagcsere fehérjefogyasztás után átmenetileg 25%-kal, szénhidrát után 8, zsír után 3 és alkohol után 15%-kal gyorsul, más szóval a fehérjetáplálék hasznosítható energiatartalma csökken legjobban. Az alkohol nem tartozik a testtömeg-csökkentő diétába.
Az élelmi rostokban gazdag táplálkozás során csökken az energiabevitel. Ebben szerepet játszik az élelmirostban gazdag táplálékok hosszabb ideig történő rágása, a nagyobb nyálmennyiség és gyomornedvmennyiség, a gyomor tágulása, amely teltségérzetet eredményez reflexes úton. Hozzájárul ehhez, hogy a vízoldékony rostok késleltetik a gyomorürülést, valamint az a tény, hogy az élelmirostban gazdag táplálékok kis glikémiás indexűek. Az élelmi rostbevitel és az étvágy/teltség kérdését vizsgáló számos tanulmány nagyobb része arra utal, hogy az élelmi rostokban gazdag táplálkozás hatására fokozódik a jóllakottság és csökken az éhségérzet. Kiderült, hogy 14 g/nap mennyiségű többlet élelmi rost hatására két nap múlva már 10%-kal csökkent az energiabevitel és csupán ettől a változtatástól 3,8 hónap alatt 1,9 kg-os fogyás következett be.

 

forrás:wellnessorigo.hu

Vissza az oldal tetejére

Kapcsolat

Visszahívást kérek


Facebook

Rólunk mondták

 • "Az asszony terhessége alatt rám is felszaladt majdnem 15 kiló, amitől nem tudtam megszabadulni. Nagy örömmel tapasztaltam, hogy a leírtaknak megfelelően, gyakorlatilag egy kezeléssorozat alatt nagyobb eredményt értünk el, mint 2 év alatt más módszerekkel. Köszönöm Nektek!"

  Péter, Solymár

 • "Nyugdíjas vagyok, azt gondoltam ebben a korban már nem lehet csodát művelni, de amikor a konzultáción beszélgettünk a fogyás alakformálás mesterkozmetikusával ő biztosított arról, hogy ezzel a módszerrel mindenki le tud fogyni. Nem csalódtam, még az én „edzett” izmaimon is fogott a gép."

  Marcsi III. ker.

 • "Az tetszett a legjobban, hogy a fogyás alakformálásnál nagyon odafigyelnek az emberre. Van egy már nem annyira picur lányom, de még mindig szopcsizik. Szerettem volna a fogyás érdekében igénybe venni a fogyás alakformálás szolgáltatásait, de a válasz egyértelmű volt, amíg szoptatok, addig nem nyúlnak hozzám… a bizalmamat ezzel maximálisan megkapták."

  Édua, Budapest

 • "Minden nevezetes „évfordulómon” megspékelem egy picit az esélyeimet. Az évforduló apropóját most nem említeném, de egy alakformálás bérlet volt az ajándékom. Hasból fogytam öt centit és ez annyira látványos volt, hogy leesett rólam a nadrág. Köszönöm!"

  Czirják Beáta XII. ker

 • "Nincs kifejezetten túlsúlyom. Fenékben viszont nagyon erős vagyok, mondhatni óriási a hátsóm…Ezt sajnos anyumtól örököltem. Szörfözgettem a neten, amikor megtaláltam a Kristóf Szalon fogyás-alakformálás csapatát, amikor beszéltünk behívtak egy konzultációra, annyira érdekes volt, hogy kértem egy próbakezelést is…ma már együtt „tornázunk” és nekem nagyon bejön"

  Gerő Ági (23) Zugló

 • "Táncos vagyok, nagyon fontos hogyan tartom karban a testem. A munka mellett nem jut túl sok időm a sportra és egy 3 hónapos baba mellett egyébként sem ugrálhat az ember. Kellett valami, ami gyors és hatásos. A fogyás mindig is foglalkoztatott, mert van egy kis túlsúlyom, de harminc múltam ma már az alakformálás sokkal fontosabb, a fogyás pedig csak egy plusz."

  Bojta (31) Budapest

 • "Most töltöttem az ötvenet. aránylag későn szültem, van két nagylányom, Ők biztattak. Egyébként sosem aggódtam túlságosan a korom miatt, igyekszem egészségesen enni, sportolni és elegendő folyadékot fogyasztani. Azt hiszem így ötven felett megérdemeltem egy fogyás-alakformálás bérletet. Sok hasonló lehetőséggel találkozik az ember, engem a fogyás-alakformálás weboldala győzött meg és nem csalódtam. A lányok otthon alig ismertek rám."

  Rita Budapest

 • "Van egy gyönyörű másfél éves gyermekem, de sajnos hormonkezelés mellett estem teherbe, ezért elég bőven van rajtam felesleg. Egy olyan lehetőséget kerestem, ami segít eltüntetni a kezelés maradványait. Így jutottam a fogyás és alakformálás gondolatáig. Már a próbakezelés meggyőzöt.Jó szívvel ajánlom mindenkinek!"

  Annamari Budapest III. ker.

 • "Érdekes, hogy a pattanásos bőröm miatt jutottam el a szalonba, de ahogy megláttam a kavitációs gépet ki is próbáltam. Feszes popsival és pattanások nélkül kezdem az évet."

  Brigi (20)

 • "28 évesen közel a 90 kg-hoz, azt mondtam, nem szabad ezt tennem az életemmel, magammal. Fiatal vagyok, egészségesnek kell lennem, hiszen van egy tündéri kisfiam és egy zseniális férjem, akik miatt muszáj képben lennem. Fogyásra fel az alakformálásról nem is beszélve."

  Marcsi Budapest

 • "Az én életemben is eljött a pillanat, amikor azt mondtam most már elég, változtatnom kell! Amikor már rá sem mertem nézni a mérlegre, hogy mennyit mutat és az orvosaim is azzal „zaklattak” ha élni szeretnék változtassak…nem sorolom… nagyon sok támadás és legalább ugyanannyi jótanács ért. A neten kutattam mit is tehetnék a napi sétám mellett, hiszen a túlsúlyom addigra már tetemes lett. Félve tárcsáztam a fogyás alakformálás számát…magyarázkodtam, hogy tényleg felháborítóan kövér vagyok. Erre a lányok azt mondták szeretik a kihívásokat menjek nyugodtan! Kicsit szomorú voltam mert itt is a következő jótanács ért: mozgás, mozgás és mozgás, de azért le is faragtak belőlem egy jópár centit."

  András (35) Budapest

 • "Évek, sőt évtizedek óta számolgatom a kalóriákat. Most már tudom, hogy ez volt az egyik nagy hibám a fogyás útvesztőjében. Viszont már annyira hozzászoktam a kalóriaszámolgatáshoz, hogy nem is szeretnék megválni tőle. Amiben a fogyás alakformálás csapata segített azaz, hogy feleannyit számolgatok, mert a csípőm a kavitációs gép segítségével is feszesíthet. De azért még figyellek: fehérje, zsír és szénhidrát!"

  Veca Dunakeszi

 • "Folyamatosan utazgatok a fogyás és hízás között… fogyás – hízás – fogyás - hízás…ugye ismerős…Többek között a bőröm sem kultiválja az állandósult változásokat, ezért kerestem ezt a gyors és látványos megoldást, a gépi alakformálást. Ezzel napok alatt eltüntethetem az éppen aktuális bőrproblémákat, feszesíteni már nem az edzőterembe járok. Köszönet!"

  Gabi Budapest

 • "Sok-sok köszönet mindenkinek! Nagyon örülök, hogy különböző kémiai behatások, szerek, pirulák nélkül fogyhattam le. Már sok-sok módszert, eljárást, diétát kipróbáltam, de csak ez a testre szabott fogyás alakformálás program hozott igazi sikert a számomra, mert ez bizonyult eddig a legtartósabbnak."

  Egy háromgyerekes anyuka Sződről

 • "Ezen a helyen nemcsak egészségesebbnek, hanem szebbnek is érezhettem magam és amikor ezt már a közvetlen közelemben élők is megjegyezték a 3. kezelésem után nem volt kérdés vettem egy bérletet a barátnőm születésnapjára is. Annak ajánlom, akit nemcsak a fogyás érdekel, nemcsak az, hogy milyenné szeretné formálni alakját (az alakformálás szót nem igazán szeretem) hanem aki egészségesebben szeretne élni."

  Zsuzsa Budapestről

 • "A fogyás alakformálás csapata azt tűzte ki célul, hogy segítsen egészségesebbé és boldogabbá válni. Köszönöm!"

  Kata (41) Budapest

 • "A fogyás inspirált. Az, hogy alakformálás alatt mit értünk- számomra kínai. Egy biztos, a súlyomból nem vesztettem, de már az első fogyás alakformálás kezelés után a nadrágszíjat 2 lyukkal beljebb kellett húznom."

  Laci Fót

 • "Sokáig jártam edzőterembe, de az ízületeim sajnos már nem bírják. Mondhatni kényszerből választottam a "karbantartás" ezen módját, egy fogyás alakformálás kezelés tényleg felér egy edzéssel."

  Tamás Budapest

 • "Én a barátnőmet leptem meg egy fogyás alakformálás bérlettel, azóta az egész család idejár:). A fogyás alakformálás kezelés mindenkinek bejött."

  Egy anyuka Érdről

 • "Notórius fogynivágyóként mindenkinek ajánlani tudom a fogyás alakformálás csapatát, aki már feladta, annak is! Köszönöm Fogyás Alakformálás!"

  Lilla Budaörs

 • "Az aclifting miatt érkeztem a fogyás alakformálás csapatához, mert a nap tönkretette az arcomat, de ízelítőt kaptam a 3 az 1-ben fogyás alakformálás kezelésből is. A nyirokmasszázs után szaladtam a WC-re. Kiürültem teljesen, határozottan szebb lett a bőröm. Megkaptam amit vártam, szép bőr, lapos has.:) A fogyás nem volt cél, viszont a méregtelenítés után a fogyás is összejött."

  Brigi Budapest

 • "Nem elég, hogy a konzultáción dicséretet is kaptam, hogy jól fog reagálni a testem a fogyás alakformálás kezelésre, hanem egy kezelés után valóban leesett rólam a nadrág. Köszönöm!"

  Kriszta Budapest.

 • "16 éves a lányom, 2 hónapja lumbágója volt, ezért a sporttal le kellett állnia. Rohamosan elkezdett hízni. Megkérdeztem az orvost rásegíthetünk e ebben az átmeneti időszakban az izmai karbantartására egy ilyen izomstimulációs módszerrel. Azt mondta, mivel a fizika törvényein alapul a működése, nincs ellenvetés. A fogyás alakformálás persze nem lehet cél egy ilyen korú lánynál, főleg nem a sport helyett, de az izmait edzésszerűen megmozgatta minden héten. A fogyás alakformálásnál az izmok karbantartása a legfontosabb, a többi ráadás."

  Nagy Lászlóné VII. ker.

 • "Az orvosaim szerint diétáznom kell, viszont képtelen vagyok betartani. Lustaságom vezérelt a fogyás alakformáláshoz. Nagyon meg lettem dicsérve, hogy 2 hét alatt milyen sokat vesztettem a testemet borító zsírtömegből :). Köszönöm!"

  Dani Budapest

 • "Szülés után striák maradtak a hasamon és lóg a bőröm. Kentem már mindenfélével, nagyon sok dolgot kipróbáltam. A fogyás fontos, de ami hajtott, azaz, hogy az eredeti alakomat visszanyerjem . Az alakformálás volt az elsődleges cél, eltüntetni a hasam csúfságait. Két dolog tetszett nagyon, a bőrfeszesítés után úgy néztem ki, mintha egész nap felüléseket csináltam volna, határozottan feszesebb lett a hasam, a csíkjaim pedig halványodtak. A fogyás alakformálás elválaszthatatlan, mert a hasam kerülete is csökkent 3 cm-t."

  Hajni Szeged

 • "Nem a fogyás és alakformálás érdekelt, én a keringési problémáim miatt kerestem fel a szalont. Dagadt kezem, lábam, a fájdalom elviselhető, de mindennapos volt. A 6 az 1-ben kezelést próbáltam és mindenkinek ajánlom, aki hasonló problémával küzd, mert 1 kezelés után szűnt a fájdalom és beleférek a csinosabb cipőimbe is. A fogyás alakformálás, vagyis az, hogy egy méretet fogytam még egy kellemes plusz."

  Bordás Katalin XVI. ker.

 • "Nagy élmény! Számomra nagy élmény volt kipróbálni az alakformálás ezen formáját! Végre nem izzadtam, nem lihegtem a Kopaszi gáton futás közben, a zsúfoltabbnál zsúfoltabb edzőtermekből is elegem van egy időre. A barátnőm ajánlotta, ő az első alakformálás után elsírta magát, mert a fogyás olyan látványosra sikeredett. Már nekem is van fogyás alakformálás bérletem :)"

  Zsuzsi Budapest 11. ker

 • "Nagyon-nagyon színvonalas! Minden elképzelésemet felülmúlta, csak fekszem, kellemesen masszíroznak, bizseregnek az izmaim és a fogyás garantált. Köszönöm!"

  Nagyné Rita

 • "Eddig halogattam a döntést, mert több apróbb egészségügyi problémával is küzdök. Elég szépen le van írva az oldalukon milyen esetekben nem ajánlják a fogyás alakformálás kezelést, de azért konzultáltam az orvosommal is szabad e nekem bármilyen alakformálás kezelésen részt vennem. Külön kitértünk a fogyás karból és pl. a láb alakformálásra és ekkor már konferenciabeszélgetésben voltunk az orvosom, Andrea és én. Itt nagyon körültekintőek és segítőkészek, meg is beszéltük, hogy ami nem érinti a törzset, azt az én esetemben is lehet. Hihetetlenül boldog voltam ettől, a karomból az első alakformálás kezelésen 5 centi lement."

  Judit Dunakesziről

 • "Fogyás, fogyás, fogyás… A nyárra való tekintettel mindenhonnan ezt hallja az ember. A párommal a Praktikerben vásároltunk és ekkor jött az ötlet, hogy hasznosan töltsem az időt addig meglátogatom a Praktikerrel szemben lévő szépségszalont. Alakformálás próbakezelésre jelentkeztem, mivel csupán fél órám volt. A kavitációs zsírbontástól egy picit ódzkodtam, de miután elmagyarázták, hogy ez egy a fizika törvényein alapuló dolog nem volt több kérdés, nyugodt szívvel próbáltam szépülni, nagyon látványos lett a változás. Köszönöm!"

  Anna III. ker.

 • "Sörhasam van és azzal köztudott, hogy nem boldogul az ember. Alakformálást kértem és közben egyfolytában az járt az eszemben, hogy ez mekkora hülyeség. A 6 az 1-ben programot ajánlották. Nem vagyok apró, de mégis befértem a Beauty Instrumemt gépbe is, mivel azt mondták ebben a súlyban az infraszaunát is muszáj bevetnünk. Odabíztam és sikerült a fogyás project, 5 centi lement a semmi esetre sem kis körfogatomból. Aki a legjobban meglepődött, az a fogyás mániás párom otthon :)"

  Laci Óbuda

 • "Mivel heti szinten 3x edzek, nagyon kíváncsi voltam, hogy mit tud a kavitációs zsírbontás hozzátenni. Nem a fogyás volt az elsődleges cél, hanem az alakformálás, egy kis izmot szeretnék még a hasamra. A gép kezelőfejei mozgatják az izmokat…éreztem is rendesen, minden izmom megmozdult, még az is, ami az edzéssel nem. Alakformálás kipipálva és másnap a kellemes izomlázérzet is megvolt."

  Nagy Zoltán IV. kerület

 • "Narancsbőr alakult ki a fenekemen és a hasamon.Pedig én azt hittem, hogy az csak a túlsúly és a kor előrehaladtával lehet. Tévedtem! Nagyon bosszantott, hogy a fogyás mellett még ez is problémát okoz, mivel modellként folyamatosan oda kell figyelnem a súlyomra, alakomra, megjelenésemre. A narancsbőr elleni krémek nem használtak, és kipróbáltam néhány kezelést. A kavitációs ultrahang és izomstimuláció, valamint a cellulit kezelések keresése közben találtam a fogyás alakformálás csapatára. Ők győztek meg legjobban. Kipróbáltam és bejött. Sokkal magabiztosabb vagyok a kifutón, mert nem kell többé a narancsbőr miatt aggódnom. Ajánlom A Fogyás Alakformálást mindenkinek!"

  Daniella Budapestről

 • "Folyamatos problémám volt, már tinédzser korom óra, hogy egy héten max 1 alkalommal tudtam a mosdóban produkálni. Sajnos tisztában vagyok vele, hogy ez nagyon káros az egészségemre és nem is éreztem jól magam. Olvastam a fogyás alakformálás oldalán az erre a problémára magoldást nyújtó izomstimulációs, kavitációs készülékről. Gondoltam kipróbálom, mivel már sok egyéb kezelés és gyógyszer sem volt tartós megoldás. Az első alkalommal úgy beindította az anyagcserémet, hogy megijedtem. Ez mind bennem volt? Ez a sok méreganyag?Eljártam a kezelésekre, és azóta sokkal jobban érzem magam. Minden megy a maga útján. Fittebb vagyok, és ki tudnék ugrani a bőrömből. Megoldódott egy évtizedes egészségügyi problémám. Köszönöm Fogyás Alakformálás!"

  Dia Óbudáról

 • "Le akartam fogyni és az alakommal sem voltam kibékülve. A barátomnak is jobban akartam tetszeni, miután megismerkedésünk óta közel 10 kg felesleget szedtem magamra a munkámból kifolyólag. Nincs időm az edzőtermekre, és nincs akaraterőm a diéták betartásához. A legkézenfekvőbb volt, hogy a fogyás alakformálás csapatánál teszek egy próbát. Kedvesek voltak, és elmondtak mindent, amit a kavitációs zsírbontásról, izomstimulációról és cellulti kezelésekről tudni kell. Kipróbáltam és azonnal 4 cm ugrott le a hasamról. El voltam ájulva. Nekem ez kell!"

  Adri Pomázról

 • "Amikor az rossz vérképem miatt, az orvosom a fogyást javasolta, nekivágtam az edzőtermek bejárásának, és különböző diétákat is kezdtem. Ez így ment közel két évig, sikeresen le is adtam a túlsúly egy részét. Egy idő után már nem volt rá elég időm, hogy odafigyeljek magamra, ezért sajnos nagyon gyorsan visszaszaladtak rám a kilók. Ekkor találtam rá a kavítációs zsírbontásra, ami ígéretes fogyást ígért. Ez számomra meglepő módon (mivel eddig nem hittem az ilyesmiben), már az első kezelés alkalmával hatásosnak bizonyult. Boldogan vettem bérletet, és azóta kb. 13cm-el lettem karcsúbb és 15 kg-ot fogytam. Mindenkinek ajánlom Őket!"

  Marina Fótról

 • "Nekem nagy problémát okozott, hogy az utóbbi években gyorsan felszaladtak rám a kilók. Úszógumikat növesztettem, kellemetlenül éreztem magam, fáradékony voltam. A fogyás alakformálás csapata segítséget nyújtott a problémám megoldásához. A kavitációs zsírbontás segítségével a fogyás számomra egyszerűen és gyorsan valósult meg. Ez nagy segítség, ugyanis a munkám és a két gyermekem nevelése mellett, nem engedhettem meg magamnak, hogy órákra edzőtermekbe járjak, heti több alkalommal. A koromból fakadóan, narancsbőr is kezdett megjelenni a combomon, fenekemen. A cellulit kezelést ajánlották a szalonban. Nagyon értik a dolgukat és személyre szabottan alakítják ki a kezeléssorozatot. A fogyás és alakformálás, tehát egy helyen, könnyen, biztonságosan megvalósult, amellett, hogy nem erőltettem meg magam. Most újra büszkén bújok a fürdőruhámba a strandon. A férjem is büszke, hogy újra csinos vagyok mellette. Köszönöm Nektek!!!"

  Egy harmincas anyuka Csillaghegyről

 • "Jártam zsírfagyasztáson, ott ajánlották, hogy mindenképp jelentkezzek kavitációs zsírbontásra a kezeléssorozatom után, mert az lesz a leghatékonyabb ebben a fázisban, ha valóban komolyan gondolom a fogyás alakformálás kérdését. Így találtam rá a neten erre a lehetőségre, most kezdtük el a kavitációs zsírbontást, már az első alaklom meggyőzött úgyhogy vettem is egy bérletet."

  Kata

 • "A fogyás egy örök téma. Valamilyen fogyókúrát mindig csinálok több kevesebb eredménnyel, de a kavitációs zsírbontás kezelés után sokkal nagyobb kedvvel csinálom tovább. 4 cm ment le a derekamról azonnal. Ajánlom mindenkinek! Ennyi fogyás a derékról normális esetben több heti, vagy havi munkával szokott csak sikerülni."

  Andrea Érdről

 • "Azt hittem, hogy idén nyárra már lemondhatok a fürdőruháról. A kavitációs zsírbontás csodát tett! Ennyi fogyás ilyen rövid idő alatt... Ez fantasztikus! Csak ajánlani tudom Andreát."

  Egy folyamatosan fogyókúrázó 25 éves

 • "Mikor rátaláltam a fogyás alakformálás weboldalra, azt gondoltam, ez is csak egy ígéret lesz a sok közül. Voltam már kavitációs zsírbontás kezelésen máshol is, de ilyen eredményt még soha nem tapasztaltam. A jó gép, és és szakértelem tényleg segített. Köszönöm!!!"

  Egy hálás vendég

 • "A fiam 2 évvel ezelőtt sportsérülést szenvedett, folyamatosan voltak fájdalmai és a kezelés után végre egy teljesen fájdalommentes éjszakája. Nagyon köszönjük!"

  Egy anyuka Budapestről

 • "Eddig 3 helyen jártam már, háromszor volt fogyasztó kezelésem. Rendszeresen sportolok, megiszom naponta legalább 3 liter vizet, eddig nem bírtak velem. Még minidig értetlenül állok a történtek előtt, de a kavitációs zsírbontás kezelés után 5 centivel volt vékonyabb a derekam"

  Balogh Anita - Üröm

 • "Gyerekkorom óta székrekedéssel küszködtem, itt egy kezelés is segített!"

  Nóra Tápióbicske

 • "Számos hiábavaló próbálkozás és kezelés után utolsó esélyként mentem el Önökhöz. Nem hittem, hogy beválik, de már az első kavitációs zsírbontás kezelés után látszott az eredmény. El se mertem hinni…"

  Szőnyi Gabriella Budapest

 • "1 óra kavitációs zsírbontás alatt 4 centi fogyás a hasamról! Azt hittem, elsírom magam… Köszönöm!"

  Horváth Zsuzsanna Budapest

 • "Már kezdtem azt hinni, hogy a fogyás számomra lehetetlen. Végre újra felvehetem a régi ruháimat, és idén nyáron nem kellett szégyenkeznem fürdőruhában sem…"

  Tassi Gáspárné Gyál

Tudástár

Fogyás alakformálás a Facebook-on Fogyás alakformálás a Twitter-en Fogyás alakformálás a Google+-on Fogyás alakformálás a Youtube-on